Πληροφορίες Αποστολής

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές εντός Ελλάδος για μη-δυσπρόσιτες περιοχές ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής. Οι δυσπρόσιτες περιοχές (δυσπρόσιτες περιοχές με βάση τους όρους της ACS Courier όπως αυτοί αναλύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της) ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 60,00€ για. Για παραγγελίες που ΔΕΝ ξεπερνούν τα 60,00€ η χρέωση είναι 6,00€ (με ΦΠΑ) για τις  δυσπρόσιτες περιοχές.
Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ASC COURIER. Στην περίπτωση που η περιοχή που μένετε δεν εξυπηρετείτε από το δίκτυο της ASC COURIER, έχουμε την ευθύνη να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο. Η αντικαταβολή υποστηρίζεται για την Ελλάδα με επιπλέον επιβάρυνση 2 ευρώ.

Οι αποστολές στην Κύπρο επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής αναλόγως το χρόνο παράδοσης που θα επιλεγεί. Αποστέλλονται μέσω της ASC COURIER. Η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται για την Κύπρο.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ASC COURIER και παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε το “Status” της παραγγελίας σας μπαίνοντας στο link «Order Tracking». Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην ταχυμεταφορική ASC COURIER, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται το δέμα σας, μέσω του αριθμού φορτωτικής, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στη σελίδα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ».