Επιστροφές Υπαναχώρηση

ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στην περίπτωση αλλαγής, ΔΕΝ μας στέλνετε πίσω το προιόν που έχετε, αλλά καλώντας μας στο 28210 59210/6993112112 ή στέλνοντας μας email στο info@fitrakis-shoes.gr μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν που παραλάβατε για ένα διαφορετικό μέγεθος, χρώμα ή σχέδιο εντός 14  ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, με τη συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία ταχυμεταφορών ACSCOURIER.

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση. Οποιαδήποτε άλλη αλλαγή πέραν της πρώτης θα χρεώνεται τα έξοδα επιστροφής ο πελάτης.

Το προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να μην έχουν αφαιρεθεί τα ταμπελάκια ή οι σημάνσεις του  και να μην έχει καταστραφεί μερικώς ή ολικώς η συσκευασία.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ :

Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται μέσω συμπλήρωσης της φόρμας υπαναχώρησης που ακολουθεί, ή με αποστολή e-mail στο info@fitrakis-shoes.gr καθώς και τηλεφωνικώς στο 28210 59210.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την αποστολή του προϊόντος, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης και – μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί – να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που μας καταβάλατε.

Στη περίπτωση που η εξόφληση της παραγγελίας έχει γίνει μέσω Αντικαταβολής δεν επιστρέφεται το επιπλέον ποσό που επιβαρύνεται η παραγγελία με τον παραπάνω τρόπο πληρωμής, όπως και σε περίπτωση που έχουν χρεωθεί έξοδα μεταφορικών δεν επιστρέφεται το ποσό που επιβαρύνθηκε η παραγγελία .

 

Διαδικασία επιστροφής υπαναχώρησης :

Το δέμα σας πρέπει να περιέχει την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς και το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να μην έχουν αφαιρεθεί τα ταμπελάκια ή οι σημάνσεις του  και να μην έχει καταστραφεί μερικώς ή ολικώς η συσκευασία.

Όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρη και εντός της συσκευασίας τους, συνοδεία όλων των απαραίτητων παραστατικών.

Η επιστροφή γίνεται με δική μας χρέωση(χρέωση παραλήπτη) αποκλειστικά με την ACS Courier ή τη Γενική Μεταφορική.

*Στην περίπτωση που η επιστροφή οφείλεται σε λάθος της εταιρίας(κατασκευαστικό ελάττωμα προϊόντος, λάθος αποστολή προϊόντος) η εταιρεία αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής .

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 “Fitrakis Shoes”
Τσουδερών 34, Χανιά, Ελλάδα
Τ.Κ: 73132
Τηλ: 28210 59210

Σημειώστε ότι :

Οι μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζομαστε είναι η ACS Courier και η Γενική Μεταφορική.

Τα προϊόντα καταφθάνουν στην εταιρία μας με δική σας ευθύνη, θα πρέπει λοιπόν να βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά (όχι απαραίτητα στην αρχική τους συσκευασία) και δεν μπορεί να υποστούν φθορά στο δρόμο!

Όλα τα εμπορεύματα θα επιθεωρούνται κατά την επιστροφή τους στη εταιρεία.

Στην περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σε ακατάλληλη κατάσταση, θα πρέπει να σας το στείλουμε πίσω.

Στην περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί με κούριερ που δεν συνεργαζόμαστε και χρέωση δική μας, θα πρέπει να σας το στείλουμε πίσω.

Στην περίπτωση που παραλάβουμε το δέμα με χρέωση δική μας θα σας αφαιρεθούν τα μεταφορικά από την επιστροφή του ποσού.

Η εταιρία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προϊόντα που έχουν επιστραφεί σε εμάς κατά λάθος.

Σας συνιστούμε να κρατήσετε την αποδεικτικό & τον αριθμό αποστολής του κούριερ μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιστροφής σας.

Η εταιρία υποχρεούται να επιστρέψει στον καταναλωτή, το ταχύτερο δυνατόν και το αργότερο εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών, το ποσό το οποίο οφείλει στον αγοραστή. Η προθεσμία αρχίζει από την ημέρα που η εταιρία έλαβε τη δήλωση υπαναχώρησης.

Φόρμα Υπαναχώρησης

Γνωστοποιώ/Γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι υπαναχωρώ/υπαναχωρούμε από τη σύμβασή μου/μας πώλησης των ακόλουθων αγαθών που παραγγέλθηκε (−αν ),